Прийом до 1 класу 2021-2022 навчальний рік

Прийом до 1 класу

2021-2022 навчальний рік

До уваги батьків першокласників 2021/2022 навчального року

З  12 квітня 2021 року  починається   прийом  заяв про зарахування дітей до першого класу Комунального закладу «Кочетоцький ліцей» Чугуївської міської ради Харківської області.

Заяви будуть прийматися  впродовж місяця – до 28 травня 2021 року (включно).

Враховуючи особливості завершення 2020/2021 навчального року:

У разі зняття обмежень, пов’язаних з карантином, документи прийматимуться у звичайному режимі у закладі загальної середньої освіти;

Якщо карантин буде продовжено, заяви подаватимуться на офіційну електронну пошту закладу загальної середньої освіти. У цьому випадку за тиждень до початку прийому додатково буде повідомлено про порядок надання документів та заяви для зарахування дітей до 1 класу.

Звертаємо увагу! Першочергове  право на зарахування до закладу загальної середньої освіти мають:

діти, місце проживання яких на території обслуговування обраного закладу освіти  підтверджене;

діти, які є рідними (усиновленими) братами та/або сестрами дітей, які здобувають освіту у цьому закладі;

діти працівників цього закладу освіти;

діти, які є випускниками дошкільного підрозділу цього закладу освіти (у разі його наявності).

До заяви  про зарахування дитини до 1-го класу необхідно додати наступні документи:

1) копію свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа);

2) оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089.

3) копію ідентифікаційного коду дитини (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа).

Звертаємо увагу! Оскільки на час карантину в медичних закладах не проводять огляди дітей,  медичну довідку  можна буде надати до школи   до 13.08.2021.

У разі наявності та за бажанням одного з батьків при поданні заяви про зарахування може бути пред’явлено документ, що підтверджує місце проживання дитини чи одного з її батьків на території обслуговування закладу освіти, реквізити якого зазначаються в заяві про зарахування.

У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви про зарахування може додаватися оригінал або копія висновку про комплексну (чи повторну) психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини чи витягу з протоколу засідання психолого-медико-педагогічної консультації.

Нагадуємо! Зарахування дітей на навчання здійснюється у відповідності до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16 квітня 2018 року № 367 з урахуванням нових строків початку прийому документів.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.