Даруємо дітям радість

У всьому світі у  перший літній день  відзначають День захисту дітей. І хоча свято присвячене дітям і підліткам, а стосується, насамперед,  дорослих. Щоб забезпечити дітям світле майбутнє, захистити їхні права дорослим треба об’єднатися.

Третій рік поспіль  День захисту дітей в Україні  проходить в умовах війни.  Вона торкнулася життя кожної родини і кожного маленького українця й українки. Від початку повномасштабного вторгнення сотні тисяч дітей виїхали з країни і  змушені тимчасово жити за межами України, десятки тисяч годинами ховаються в укриттях, перечікуючи повітряні тривоги, тисячі діток живуть у зоні бойових дій. А   скільки українських дітей викрали та вивезли за межі країни?  Про це сьогодні ніхто не знає. У це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

Саме з цією метою для всіх  дітей, які зараз знаходяться в нашому селищі, було організовано свято. Це був спільний захід, який   організували і провели вчителі  нашої гімназії, колектив  Кочетоцького закладу дошкільної освіти, представники Чугуєво-Бабчанського лісового фахового коледжу,   за  підтримки ГО “Грін-Ландія” у партнерстві з Міжнародним комітетом порятунку (IRC).

Для дітей було організовано майстер-класи, конкурси, змагання, вікторини. І, звичайно, всі діти отримали солодощі. Маса позитивних емоцій, атмосфера радості й веселощів дали можливість на деякий час забути про реалії сьогодення.

Любі діти! Ми вас дуже любимо і бажаємо, щоб ваші літні канікули пройшли в безпеці  й подарували вам багато щасливих моментів!

Дякуємо Анастасії Майбороді, яка координувала всю роботу і допомагала у вирішенні організаційних питань! Дякуємо колективам Кочетоцької гімназії,  закладу дошкільної освіти, коледжу! Дякуємо батькам, які брали активну участь у проведенні свята!

Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям, завдяки яким ми маємо можливість подарувати дітям радість!

Зі святом! Разом до Перемоги!

 

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.