Свято Останнього дзвоника

Любі діти, шановні батьки, вчителі та працівники гімназії!

Закінчився 2023/2024 навчальний рік. Яким він був для кожного з нас?

Це був ще один рік навчання в умовах війни, під звуки сирен та розриви ракет, з відключенням світла й інтернету… Але, попри всі труднощі, ми з вами навчались, працювали, раділи успіхам і перемогам наших учнів і вчителів. А вони були, адже наші діти надзвичайно талановиті й здібні! Вони найкращі!

Дорогі діти! Кожен з вас зробив величезний крок вперед, досягнувши нових висот у навчанні, розвитку і самовдосконаленні. Нехай літні канікули будуть  для вас радісними, сповненими теплих спогадів і надій на майбутнє.

Відпочивайте, набирайтеся сил і повертайтеся до школи у новому навчальному році.

Дорогі випускники!  Сьогодні ви закінчуєте важливий етап свого життя та відкриваєте двері у новий, цікавий і захоплюючий світ мрій та можливостей.

Зичимо вам успіхів у всіх починаннях, сміливості у досягненні своїх мрій та впевненості у власних силах. Нехай знання, отримані у школі, стануть міцним фундаментом для вашого майбутнього, а дружба та підтримка, знайдені тут, супроводжують вас на всьому життєвому шляху.

Вірте у себе, ставте перед собою амбітні цілі та наполегливо працюйте для їх досягнення!

Шановні вчителі!

Свято Останнього дзвоника – це особливий день, який підсумовує ваші невтомні зусилля, працю і відданість професії. Ваше терпіння, мудрість і знання стали міцним фундаментом для успіхів наших учнів.

Дякуємо вам за вашу працю! Завдяки вам наші діти ростуть освіченими, допитливими і готовими до нових звершень.

Бажаємо  вам міцного здоров’я, натхнення і задоволення від  спілкування з дітьми. Нехай ваші зусилля завжди приносять радість, а результати – гордість за досягнення ваших учнів.

Шановні батьки!

Це надзвичайний день не тільки для учнів, а й для вас, адже саме ваша любов і турбота допомагали їм протягом всього навчального року.

Дякуємо вам за  розуміння і незмінну підтримку дітей. Разом ви пройшли ще один важливий етап у їхньому житті, наповнений знаннями, досвідом і новими досягненнями.

Бажаємо вам, і надалі,  бути надійною опорою для своїх дітей, радіти їхнім успіхам і підтримувати їх у нових починаннях. Нехай літні канікули принесуть вам багато приємних моментів  відпочинку і незабутніх вражень.

Вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника!

 

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.