Щасливої життєвої дороги, любі наші випускники!

Щасливої життєвої дороги, любі наші випускники!

 

Зовсім недавно пролунав останній дзвоник для наших випускників –  18 юнаків і дівчат 9-А класу. Традиційно, в день вручення документів про базову середню освіту,  на шкільному подвір’ї збиралися не тільки випускники, але й батьки, вчителі, друзі, мешканці нашого селища. Так було…до 24 лютого 2022 року. У цьому році наші діти були позбавлені такої можливості.

Проте це не завадило провести урочисте вручення перших документів про освіту нашим випускникам, адже всім нам дуже хотілося, щоб цей день залишив приємні спогади в пам’яті дітей. І нам це вдалося, завдяки підтримці Чугуївської міської військової адміністрації, управління освіти, спільним зусиллям вчителів, дітей, батьків.  З міркувань безпеки захід відбувся в обладнаному укритті, святково прикрашеному   із фотозонами та музичним супроводженням.

З вітальними словами до присутніх  звернулася начальник Чугуївської міської військової адміністрації Мінаєва Галина Миколаївна.  Вона вручила випускникам свідоцтва про базову загальну  середню освіту та подарунки.

Незабутні, зворушливі враження від виступів дітей, в.о. директора гімназії Васильєвої Н.М.,  класного керівника Бєлєвцової О.І., першої вчительки – Півоварової К.Ю., батьків,  нагородження дітей грамотами створили атмосферу свята.

Дорогі наші діти! Ви залишили стіни рідної школи, але знання і досвід, набуті тут, залишаться з вами назавжди. Попереду вас чекають нові горизонти,  багато нових можливостей і викликів. Мрійте і впевнено прямуйте  до своєї мрії!  Вірте в себе і в свої сили, адже саме віра і наполегливість приведуть вас до успіху. Нехай ваше життя буде наповнене радістю, успіхами і щасливими моментами!  Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, мудрості у прийнятті рішень. Нехай поруч завжди будуть люди, які підтримують і надихають вас на добрі справи. Ми впевнені, що ви   виправдаєте  наші надії й сподівання і досягнете успіхів у житті!

Шановні батьки! Дякуємо вам за співпрацю, розуміння, підтримку.

Шановні вчителі! Дякуємо вам за те, що не втрачали віру в дітей  і завжди надавали допомогу.

Колектив гімназії дякує начальнику Чугуївської міської військової адміністрації Мінаєвій Галині Миколаївні, начальнику управління освіти Ребровій Марині В’ячеславівні, раднику начальника Чугуївської міської військової адміністрації Майбороді Анастасії Анатоліївні за надану можливість організувати і провести свято для дітей в безпечних умовах.

Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям, завдяки яким ми можемо жити, працювати, навчатися, дарувати дітям хвилини радості навіть під час війни!

Віримо в Перемогу! Миру нам і нашій Україні!

 

Previous Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.