«Мої права: разом до перемоги» – під такою назвою розпочинається XVI Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків, з нагоди Міжнародного дня захисту прав дітей. Мета конкурсу – привернути увагу до порушених прав українських дітей, що постраждали від російської повномасштабної збройної агресії проти України.
👫До участі у конкурсі запрошують учнів закладів загальної середньої освіти, в тому числі й тих, що проживають наразі за межами України.
✅Оцінюватимуть роботи конкурсантів державні та громадські діячі, вчені, митці, представники правничих видань та міжнародних організацій. А переможці конкурсу отримають цінні подарунки та відзнаки.
➡️Організатором виступають Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, а також з Благодійним фондом «Об’єднання світових культур» та Українською асоціацією підтримки творчої молоді.
🔔Детальніше дізнатися про умови конкурсу можна за посиланням: https://www.facebook.com/UkrainianCoordinationCenter, або ж написати на електронну пошту Uccplec@gmail.com.
Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.