Шановні випускники!
Ось ви і закінчили навчання в 9 класі нашого ліцею. Ці роки були сповнені цікавих учнівських турбот, надій, сподівань і розчарувань, великих перемог і окремих невдач. У нашому навчальному закладі у вас все було вперше: перші вчителі, перші значні досягнення, нові друзі, перше кохання.
Будьте вдячні вашим вчителям за любов, турботу, знання та добрі поради, а вашим батькам – за усіляку підтримку, всебічну допомогу та розуміння.
Щасливої та щедрої долі у житті, у досягненні, мети, дорогі випускники! Щиро бажаємо усім міцного здоров’я, успіхів, гармонії та благополуччя. Будьте гідними поваги людей і радуйте батьків та наставників своїми досягненнями.
Майбутнє України – це наша спільна справа, до якої кожен мусить зробити свій внесок. Любить свою Батьківщину, пишайтесь тим, що ви українці. Завжди пам’ятайте, що головне в житті – творити добро, допомагати людям, дарувати радість, шанувати батьків та вчителів, працювати наполегливо й натхненно.
Вітаємо вас з довгоочікуваним святом отримання свідоцтва про базову загальну середню освіту.
Бажємо кожному з вас впевненості у собі, у своїх силах, непохитно вірити в свій успіх, у свою велику мету, в свою щасливу долю!
Злагоди вам, миру та добробуту.
Хай вам завжди щастить!
Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.