СЕМІНАР УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

Метою засідання районного методичного обєднання учителів 1-х класів, яке відбулося            27 лютого 2019 року на базі Кочетоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів, було ознайомлення колег з призначенням та можливостями інтерактивної дошки, визначення її переваг та недоліків з використання, демонстрація конкретних форм роботи на уроці. Під час семінару учителі початкової ланки району на чолі з методистом відділу освіти Алексенко Н.Г. відвідали урок у колеги, Меденець Ольги Вікторівни, учителя 1-А класу,  з навчання грамоти за темою: «Закріплення звукових значень букви Ц,ц», який відповідав вимогам проведення сучасного уроку – уроку Нової української школи з використанням інтерактивної дошки.
З презентацією на тему : «Оптимізація взаємодії вчителя та учня під час використання інтерактивної дошки на уроках» виступила учитель англійської мови Мазняк Анна Василівна. Педагог розкрила значення, напрямки, можливості, варіанти використання інтерактивної дошки в освітньому процесі.
Як висновок – дива творять не комп’ютери, а вчителі! Педагоги району підтримали вислів і зобов’язалися робити уроки цікавішими, усучаснюючи їх.
Не менш цікавою для учасників семінару була особиста їх учась у майстер- класі, яку організувала та провела керівник гуртка Путівська Інна Миколаївна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.