ДО УВАГИ БАТЬКІВ МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ

Шановні батьки!

Адміністрація Комунального закладу «Кочетоцька гімназія» повідомляє, що з 27 березня 2024 року розпочато прийом заяв на зарахування до 1-го класу.

Будемо раді бачити Ваших дітей в нашому закладі!

Для цього Вам необхідно написати заяву про зарахування дитини до гімназії за зразком https://zakon.rada.gov.ua/laws/file/text/63/f474763n185.doc та принести її особисто, або надіслати на електронну адресу закладу lyceumkochetok@gmail.com .

Відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти зарахування до закладу освіти здійснюється на підставі заяви одного з батьків дитини за зразком, до якої додаються:

1) копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти та місце проживання дитини (наприклад, паспорт одного з батьків або посвідчення про реєстрацію місця проживання);

2) оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089;

У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви про зарахування може додаватися оригінал або копія висновку про комплексну (чи повторну) психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини.

Заяву про зарахування до 1-го класу КЗ «Кочетоцька гімназія» можна подати особисто  з понеділка по четвер з 08.00 до 14.00 за адресою: с-ще Кочеток, вул. Осіння, буд. 18, або в електронному вигляді на електронну адресу закладу:  lyceumkochetok@gmail.com.

Довідки за телефонами:

095 406 1981

063 281 9359

В.о. директора гімназії Васильєва Ніна Миколаївна

Чекаємо на навчання Ваших дітей  в нашому закладі!

 

 

 

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.