НЕХАЙ РОСТУТЬ СМЕРЕКИ НА КОЧЕТОЦЬКИЙ ЗЕМЛІ!

Більше двох років ми живемо в стані повномасштабного вторгнення російських загарбників на нашу землю. Ми живемо з болем в серці, бо Україна втрачає своїх кращих синів і доньок. Про це добре знають наші Захисники і Захисниці, які боронять країну від ворога. А ще вони бачать, що російська орда знищує все на своєму шляху: людей, їхні домівки, школи, лікарні, дитячі садочки, інфраструктуру країни. Від їхніх рук гине жива природа.
До нашого закладу завітав колишній учень, а зараз військовослужбовець Державної спеціальної служби транспорту 711 полку Кісільов Дмитро. Він запропонував посадити саджанці смереки, які привіз до рідного селища від друзів із Закарпаття.
Разом зі своїм бойовим побратимом Костенком Олексієм, також колишнім учнем нашої школи, працівниками, учнями 9-го класу, класним керівником Бєлєвцовою О.І. та вчителем фізичної культури Челомбитько Д.С. вони посадили частину дерев біля гімназії, а інші висадили в лісі, поруч з березовою алеєю, улюбленим місцем відпочинку жителів Кочетка у мирний час.
Дев’ятикласники із розумінням важливості відродження лісів і великим задоволенням взяли участь у посадці дерев. А який смачний куліш зварили учням на вдячність за допомогу наші військові!
Дякуємо Вам, Дмитре і Олексію, що захищаєте нас в цій страшній війні, не втрачаєте віри в Перемогу, знаходите час у свій короткий перепочинок зробити добрі справи, щоб життя тривало!
Дякуємо всім нашим односельчанам, хто боронить Україну від російських загарбників! Низький вам уклін та велика шана від нас! Ми вами пишаємось! Ми молимось за вас і віримо в нашу Перемогу!
Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.