До Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва

Протягом тижня в нашому ліцеї проходили заходи, присвячені Дню захисників і захисниць України та Дню українського козацтва.

Учні 1-9-х класів знайомилися з історією свят, видатними постатями минулого і героями сучасних подій, вшанували пам’ять всіх борців за свободу і незалежність України хвилиною мовчання, а всім, хто зараз боронить Україну на полі бою, в російсько-українській війні, дякували і бажали перемоги і  живими та здоровими повернутися до своїх рідних.

Так,  учні  9-А класу,  під час  години спілкування до Дня захисників і захисниць України – 2023,  переглянули та обговорили ролики з циклу  “Нескорені”, фільм-реквієм “Імена на стінах”.

Учні 4-А (класний керівник – Коленко О.Д.) організували  майстер-клас з виготовлення листівок до Дня Захисників і  Захисниць України такого змісту:

“Шановні наші! Бажаємо  вам сили, мужності та відваги.

Нехай кожен день буде успішним, кожен вчинок – гідним, кожне слово – твердим, а кожна дія – впевненою. Будьте здоровими, коханими і непереможними!

Шана і слава Захисникам і Захисницям Батьківщини, Слава Україні!”

Учні 6-А класу (класний керівник – Мазняк Г.В.) провели вікторину «Захисники і захисниці України».

Питання з історії державності України викликали інтерес і зацікавленість, почуття гордості за свою Батьківщину і пошани до людей, які творили історію українського народу.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.