КРИМ – ЦЕ УКРАЇНА! 10 РОКІВ СПРОТИВУ

Під такою назвою були проведені патріотичні уроки для учнів 1-9 класів, на яких обговорювалися питання анексії Криму, життя в окупації, боротьби українського і кримсько-татарського народів проти окупації, рух громадського спротиву “Жовта стрічка”. Дуже цінним є те, що наші діти розуміють і сприймають події 2014 року як російську окупацію, дають оцінку порушенню прав людини на окупованих територіях.
У 2014 році Крим став першим об’єктом агресії російської федерації проти України. Операція із захоплення півострова розпочалася 20 лютого 2014 року – саме в цей день було зафіксовано перші порушення збройними силами російської федерації порядку перетину державного кордону України через Керченську протоку.
26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, що був встановлений 2020 року Указом Президента України № 58 на вшанування мужності й героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі.
День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя символізує опір окупації, що триває вже десять років.
Крим – це частина України, і вона буде звільнена від окупантів! Крим – це Україна!
На фото патріотичні години у 2-А (класний керівник Меденець О.В.), 4-А (класний керівник Коленко О.Д.), 5-А (класний керівник Єрмакова Л.С.) класах.
+10
Переглянути статистику
Охоплення допису: 37
Подобається

Коментувати
Поширити
Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.