ПАРТНЕРСЬКА ВЗАЄМОДІЯ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ І СІМ’Ї, ПІДТРИМКА ДИТИНИ В ОСВІТНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Саме під такою назвою в нашому закладі було проведено засідання педагогічної ради. В.о. директора гімназії Васильєва Н.М. у своєму виступі наголосила на важливості взаємодії між закладом освіти, учнями та їх батьками, що  є важливим елементом успішної педагогічної практики.

Свій досвід щодо  стимулювання позитивного ставлення до навчання, створення умов для ефективної мотивації та взаємодії на уроках в початкових класах представила Пивоварова К.Ю.

Нестеренко Г.В. і Коленко О.Д. у своїх виступах розкрили психологічні особливості  сучасних взаємовідносин сім’ї та закладів освіти, запропонували шляхи до співпраці та партнерства.

Кулинич А.Л. приділила увагу сучасним технологіям дистанційного навчання, які дають можливість забезпечити ефективну взаємодію під час онлайн уроків усіх учасників освітнього процесу на освітніх онлайн-платформах з використанням цифрових технологій.

Мазняк Г.В. запропонувала колегам шляхи впровадження інноваційних технологій в педагогічну практику для підвищення якості навчання.

Різні думки, цікаві пропозиції висловлювали вчителі щодо забезпечення партнерської взаємодії сім’ї та школи, підтримки дітей в умовах воєнного стану, але всі були єдині в тому, що тільки постійна комунікація, співпраця, відкритість, прозорість і спільна відповідальність сприятимуть успіху дитини у навчанні та подальшому житті.

Тож, працюємо РАЗОМ задля наших дітей, задля майбутнього України!

 

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.