ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» у межах співпраці з ДП «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» МОЗ традиційно долучиться до участі в заходах щорічного Тижня безпеки дорожнього руху, 2-й етап якого відбудеться 13-19 листопада 2023 року.
Низка заходів Тижня стосуватимуться питань безпеки юних учасників руху, актуальності носіння світлоповертальних елементів у темний час доби та умінь надання домедичної допомоги при надзвичайних ситуаціях.
❗️У співпраці з Міністерством освіти і науки України Фонд планує провести традиційний щорічний національний урок з безпеки дорожнього руху у загальноосвітніх навчальних закладах, підбити підсумки VI Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відеоробіт національного проєкту «Безпечна країна».
❗️Окрім цього, в рамках Тижня на сайті Фонду відбудеться віртуальна-фотовиставка «Молодь за безпеку дорожнього руху», до якої ввійшли кращі роботи цьогорічного VI Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт.
‼️Також традиційно Фонд закликає українців долучитися до всеукраїнської благодійної акції зі збору крові для постраждалих в ДТП «Здай кров – врятуй життя».
📍Пропонуємо ознайомитися з Загальним планом заходів Тижня та запрошуємо долучатися до їхнього проведення 👉 http://surl.li/mtmmw
Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.