ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ «ЄДНАЙМО ДУШІ СЛОВОМ КОБЗАРЯ»

До 210 річниці від дня народження Тараса Шевченка
Перші дні березня для шанувальників літературної спадщини Великого Кобзаря – це можливість по-новому осмислити його поетичні та прозові твори, краще осягнути минуле, зрозуміти сучасне й себе в ньому. Він є творцем ідентичності українського народу та знаковою постаттю національної пам’яті України. Його творчість сприяла розвитку й встановленню нової української літератури. Усього нараховується близько 835 художніх творів, створених Тарасом Шевченком, які дійшли до сьогодення.
Відзначаючи 210 річницю від дня народження Тараса Шевченка, ми глибоко вклоняємося Великому Кобзареві України, який своїм життям та безсмертним словом став прикладом непохитності у боротьбі за свободу та незалежність Батьківщини.
До дня народження Тараса Шевченка у нашому закладі проходять заходи, присвячені його творчості: тематичні уроки, бесіди, літературні години, інформаційні хвилинки, вечори вшанування пам’яті, вікторини, конкурси малюнків та інші. Кращому сприйняттю особистості митця сприяють книжкові та художні виставки, експозиції. В умовах війни ці заходи проходять в онлайн форматі, але це не заважає і дітям, і дорослим відчути велич постаті Великого Кобзаря і геніальність його творчості.
+15
Переглянути статистику
Охоплення допису: 90
Усі реакції:

Лариса Крицына, Юля Тимошенко та ще 8

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.